You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Tuur

Master

Posts: 2,354

Location: Netherlands

Occupation: Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

101

Tuesday, June 16th 2009, 3:12pm

*cursing* *cursing* *cursing*

i explain what i have..

- the structure.xml is included in the tour.xml
- in the structure.xml i have:

Source code

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<plugin name="thumbnails" 
        url="as3Thumbsforkrpano.swf?TheXML=gallery1.xml" 
        align="leftbottom"
        keep="true"
		x="360"
  	        y="-10"
			scale="0.9"
			zorder="100"
			"
			
        />



- as3....swf and the gallery1.xml are in the same map as the other xml's..
*confused*


thanx

Tuur *thumbsup*

102

Tuesday, June 16th 2009, 3:20pm

Where are the thumbails ?

Tuur

Master

Posts: 2,354

Location: Netherlands

Occupation: Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

103

Tuesday, June 16th 2009, 3:25pm

in the map...thumbss..it's also in the tour map.

i really don't understand.. tried all things i could imagine..

should i somewhere else change an url??

makes it a difference where the as3...swf is??

Thanx for helping

Tuur *confused*

Tuur

Master

Posts: 2,354

Location: Netherlands

Occupation: Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

Shanti

Intermediate

Posts: 301

Location: Puerto Vallarta

Occupation: Web Developer

  • Send private message

Tuur

Master

Posts: 2,354

Location: Netherlands

Occupation: Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

106

Tuesday, June 16th 2009, 8:01pm

Hi Shanti,

but the file is on

http://www.virtualtuur.com/Delta/tour/as3Thumbsforkrpano.swf

that's why i have:

Source code

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<plugin name="thumbnails" 
        url="as3Thumbsforkrpano.swf?TheXML=gallery1.xml" 
        align="leftbottom"
        keep="true"
		x="360"
  	        y="-10"
			scale="0.9"
			zorder="100"
			"
			
        />


because it's in the same directory as the structure.xml (that is include in the tour.xml)

should i do ...

Source code

1
url="http://www.virtualtuur.com/Delta/tour/as3Thumbsforkrpano.swfTheXML=http://www.virtualtuur.com/Delta/tour/gallery1.xml" 

*confused*


Thanx
Tuur
*thumbsup*

107

Tuesday, June 16th 2009, 8:38pm

You have to put the swf and the xml on the serveur

Tuur

Master

Posts: 2,354

Location: Netherlands

Occupation: Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

109

Tuesday, June 16th 2009, 10:36pm

Really strange the plugin was in keep="tue" ?

send me the xml please

michel

Professional

Posts: 1,153

Location: ANDORRA

Occupation: TV

  • Send private message

110

Tuesday, June 16th 2009, 11:14pm

Hi,
This is working for me:
http://www.virtualtuur.com/Delta/tour/as…ML=gallery1.xml

It seem there is no problem. *blink*

michel

Professional

Posts: 1,153

Location: ANDORRA

Occupation: TV

  • Send private message

111

Tuesday, June 16th 2009, 11:45pm

Hi Tuur,

Perhaps the problem is the last quote " under zorder="100" in your <plugin name="thumbnails" code ???

Tuur

Master

Posts: 2,354

Location: Netherlands

Occupation: Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

112

Tuesday, June 16th 2009, 11:50pm

taken away...no difference...

Tuur
*cry*

Shanti

Intermediate

Posts: 301

Location: Puerto Vallarta

Occupation: Web Developer

  • Send private message

113

Wednesday, June 17th 2009, 8:56am

Tuur: the plugin is looking for the xml here, which still has a 404

http://www.virtualtuur.com/Delta/gallery1.xml

but I have no idea why is looking for the xml one level below... :(

try this

Source code

1
2
3
4
5
6
7
8
9
<plugin name="thumbnails" 
        url="as3Thumbsforkrpano.swf?TheXML=./gallery1.xml" 
        align="leftbottom"
        keep="true"
		x="360"
  	        y="10"
			scale="0.9"
			
			  />


I recommend you install Firefox with the Firebug addon, its a time saver to find this problems :D

Tuur

Master

Posts: 2,354

Location: Netherlands

Occupation: Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

114

Wednesday, June 17th 2009, 11:45am

Thanx Shanti,

that makes no difference...

can't there be something else wrong in my coding somewhere else??

Gonna try the firefox..

Tuur
*thumbsup*

115

Wednesday, June 17th 2009, 11:52am

Source code

1
2
3
4
5
6
7
8
9
<plugin name="thumbnails" 
        url="as3Thumbsforkrpano.swf?TheXML=gallery1.xml" 
        align="bottomleft"
        keep="true"
		x="360"
  	        y="10"
			scale="0.9"
			zorder="100"
			  />


I think you have to put the swf and xml in the same directory of your html file with this code *rolleyes*

working like that on my server ;-)

Tuur

Master

Posts: 2,354

Location: Netherlands

Occupation: Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

116

Wednesday, June 17th 2009, 12:27pm

Yesssssss, merci monsigneur... that's it!!!!

Thanx a lot you all for your time.

I'm HAPPY

(but still dutch *g*


Thanx

Tuur *thumbsup*

117

Wednesday, June 17th 2009, 12:34pm

Your welcome Tuur *g*

Tuur

Master

Posts: 2,354

Location: Netherlands

Occupation: Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

118

Wednesday, June 17th 2009, 1:28pm

Je donez vous une bouteille de KRPano vin (appelation controllee) dans la bar de KRPano.. *g*


Sante

Tuur *thumbsup*

119

Wednesday, June 17th 2009, 1:36pm

à la tienne !! Tuur et merci pour la bouteille *thumbsup* *thumbup*

120

Thursday, June 18th 2009, 1:00pm

Problems with ie6 and flash9 ?

I made a tour with the "scolling-thumbnails-plugin" and it works with firefox very well.
With IE6 and flash9 there´s a problem. Only one thumb is loaded. But only online, offline it works o.k.
I work with version REV7.

edit: The problem is solved. The proxy was the delinquent

This post has been edited 1 times, last edit by "henrynickel" (Jun 18th 2009, 2:39pm)


Similar threads